Välkommen till vår nya webbplats

stilleben på det franska testamentet, en inredningsbutik i Stockholm

Välkommen till Franska Testamentet

Välkommen hit! Nu öppnar vi äntligen Det Franska Testamentets nya webbplats. Den fysiska butiken på Upplandsgatan är självklart kvar, men nu kommer du att ha möjligheten att, på ett enkelt sätt, ta kontakt med oss och beställa möbler och ting direkt ifrån vår webbplats. Syftet med den nya webbplatsen är att skapa ett fönster in i hela Franska Testamentets verksamhet och erbjudanden. Och vi hoppas att du ska finna det roligt, inspirerande och intressant att titta runt i butiken – kanske hittar du något som du tycker är intressant. Då kan du kontakta oss, eller komma in till oss i butiken. 

Vi har försökt att göra vårt utbud tydligt för dig genom att dela upp Det Franska Testamentet i tre områden: Butiken, Le Dépot och Uppdrag.

Butiken på Upplandsgatan i Stockholm

Det Franska Testamentet är en inredningsbutik i Stockholm. I butiken erbjuder vi möbler, tyger och andra ting.

Du hittar alla de varor som finns i vår fysiska butik på Upplandsgatan i Stockholm här >>

Le Dépôt

Här finner du nytt och gammalt, intressanta konstnärliga föremål, fynd från ”brocantes” på franska landsbygden. Hos oss hittar du bord, fåtöljer, stolar, byråer och andra unika och exklusiva fynd från Frankrike.

Du hittar alla de varor som finns i vårt showroom – Le Dépôt – här >>

Uppdrag – önskemålsbeställningar och inredning

Ibland slår kreativiteten till och du vill ha detaljer eller mått som inte finns att hitta någonstans. Då hjälper vi dig. Kom med dina idéer till oss, så utvecklar vi dem tillsammans. Sen tar vi det vidare med våra snickare och skapar något unikt.

Du kan läsa mer om hur du kan beställa egna önskemål på möbler och annan inredning på våra sidor om Uppdrag >>

Vill du göra om hemma och skapa en miljö som minner om den del av världen som du tycker bäst om. Om du själv inte har tid eller möjlighet att inreda själv, så hjälper vi dig med din inredning.

Läs mer om hur du beställer ett inredningsuppdrag hos oss här >> 

Följ med på vår fantastiska resa

Vill du hänga med på en och annan resa som vi gör till Frankrike? När vi letar efter både beställningar och sådant som vi själva har intresse av. I vår blogg skriver vi om allt ifrån nyheter till hur du får till bästa tekniken när du målar möbler.

Kolla in vår blogg där vi skriver vitt och brett om inredning och livet som sakletare >> 

Vänligen
Martine Colliander

Comments are closed.