Om Franska Testamentet

Krans – inredning på Det Franska Testamentet, inredningsbutik i Stockholm

Inredningsatelier med hjärtat i Frankrike

Det Franska Testamentet är en inredningsatelier i Stockholm. Det hörs på namnet vilken del av världen vi tycker bäst om. Den franska kulturen är mångfacetterad där njutning och skönhet har alltid varit viktiga delar. I balansen mellan nytt och gammalt, solitär och sällskap, putsat och patinerat finns både lantlig charm och urban spänning.

Både nya och antika möbler

Här finner du nytt och gammalt, intressanta konstnärliga föremål, fynd från ”brocantes” på franska landsbygden, bord, stolar, kakel till kök eller badrum, textilier och mycket mer.

Vi hjälper dig med önskemålsbeställningar och inredning

Ibland slår kreativiteten till och du vill ha detaljer eller mått som inte finns att hitta någonstans. Då hjälper vi dig. Kom med dina idéer till oss, så utvecklar vi dem tillsammans. Sen tar vi det vidare med våra snickare och skapar något unikt. Vi tillverkar matbord, bokskåp, väggfasta bokhyllor till ditt bibliotek , nattduksbord till ditt sovrum, kolonnskåp till ditt badrum, byråer till din hall eller stolar till din matsal och ditt kök.

Du kan läsa mer om hur du kan beställa egna önskemål på möbler och annan inredning på våra sidor om Uppdrag >>

Vill du göra om hemma och skapa en miljö som minner om den del av världen som du tycker bäst om. Om du själv inte har tid eller möjlighet att inreda själv, så hjälper vi dig med din inredning.

Läs mer om hur du beställer ett inredningsuppdrag hos oss här >>